EDELWEISS GARDENS

Foisoare si pergole in judetul Constanta

Ti-ai amenajat gradina dar parca ii lipseste ceva pentru a fi perfecta si a te putea bucura de aceasta oaza de relaxare?

Edelweiss Gardens stie ce ii lipseste gradinii tale. Fie ca alegi aspectul natural al lemnului, sau duritatea si rezistenta metalului, noi iti propunem sa aduci o schimbare si un plus de eleganta gradinii tale, cu ajutorul construirii unei pergole sau a unui foisor.

Pe langa faptul ca aduc un mare plus din punct de vedere estetic gradinii tale, pergolele si foisoarele de la Edelweiss Gardens vin cu o serie de avantaje pentru tine si gradina ta:

  • Iti vei imbunatati experientele in aer liber, petrecand cat timp doresti in mijlocul oazei tale de relaxare;
  • Definesc spatiul intr-un mod placut si util. Fie ca vrei o zona de divertisment in aer liber, sau o zona inima de ralaxare, pergolele sau foisoarele sunt ideale;
  • Oferi un plus de eleganta gradinii tale, creand in acest fel, un spatiu estetic si practic.

 

Pentru a-ti facilita hotararea referitoare la instalarea unei pergole sau a unui foisor, Edelweiss Gardens iti adduce la cunostinta ca exista cateva diferente intre acestea:

  1. In primul rand forma este cea care difera.  Pergolele sunt patrate sau dreptunghiulare, in timp ce foisoarele sunt hexagonale, octogonale sau rotunde.
  2. In al doilea rand este modul in care este construit: legat de o alta constructie, sau independent. Daca foisorul este independent, separat de orice alta constructie, pergola poate fi legata de casa, sau chiar de un foisor.

 

Daca nu esti hotarat asupra uneia dintre aceste constructii, echipa Edelweiss Gardens le poate imbina pe amandoua, pentru un plus de eleganta.

Dupa cum am mentionat mai sus, daca foisorul este o constructie de sine independenta, pergola poate fi combinata cu usurinta cu alte structuri. Asadar, daca esti indecis, Edelweiss Gardens iti poate veni in ajutor cu un proiect care sa implice construirea ambelor structuri, obtinand in acest fel, un spatiu mai atragator si mai interesant.

Te-am convins? Lasa-ne un mesaj si gradina ta poate deveni parte din portofoliul Edelweiss Gardens, portofoliu care reprezinta cartea noastra de vizita si pe care il gasesti aici.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Pentru orice informatii suplimentare ai nevoie, nu ezita sa iei legatura cu noi!

SUS