EDELWEISS GARDENS

Reduci consumul de apa, salvezi timp pretios
si imbunatatesti calitatea solului

Sistemele de irigatii automatizate reprezinta cea mai eficienta metoda in lupta cu deficitul de umiditate din sol, problema reala cu care solurile din Romania se confrunta.

Edelweiss Gardens ofera o gama variata de sisteme de irigatii, alese cu grija pentru dumneavoastra, in functie de anumiti factori precum: tipul solului, necesarul de apa, sursa de energie, cat si disponibiltatile financiare.

Astfel,  un sistem de irigatii modern, de la Edelweiss Gardens, va garanteaza grija pentru plantele dumneavoastra, optimizarea consumului de apa si, totodata, datorita sistemelor automate, mai mult timp de relaxare in gradina dumneavoastra.

CONSUM DE APA REDUS

Sistemele de irigatii automate te ajuta sa minimalizezi pierderile si sa economisesti bani. De asemenea, protejezi mediul inconjurator.

SALVEZI TIMP

Poti seta o anumita perioada de timp in care sistemul tau de irigatii sa fie activ, nefiind nevoie sa te ocupi manual de irigarea solului.

CALITATEA SOLULUI

Utilizand sisteme de irigatii automate, se reduce eroziunea solului, apa fiind distribuita uniform, mentinandu-se in acest fel umiditatea.

Cand vine vorba de sisteme de irigatii, Edelweiss Gardens, va recomanda sa alegeti ceea ce se potriveste mai bine cu suprafata pe care aveti nevoie sa il instalati. Fie ca este pentru gradina dumneavoastra cu flori, fie ca este pentru o gradina de leguminoase sau o livada cu pomi fructiferi, Edelweiss Garden va vine in ajutor cu sisteme de irigare prin picurare si sisteme prin aspersie.

Inainte de a te hotari, trebuie sa stii ca este foarte importanta sursa de apa de care dispui, deoarece este foarte important sa  tii cont de debitul apei atunci cand iei o decizie asupra sistemului de irigatie pe care il doresti.

SISTEME DE IRIGARE PRIN PICURARE

Sisteme de irigare prin picurare

Sistemele de irigatie prin picurare sunt economice si eco-friendly, avand ca principiu de functionare, asigurarea necesarului de apa pentru plante, direct la radacina acestora, intr-un ritm foarte lent.

Avantaje:

  • Au un consum redus de apa;
  • Te ajuta sa economisesti timp si bani, intrucat poti aplica ingrasamantul prin dizolvare in apa de udat;
  • Reduc  sau stopeaza cresterea buruienilor, intrucat apa picura pe cat posibil la fiecare planta;
  • Reduc  costurile de energie intrucat apa este pompata la presiuni mici;
  • Mentin umiditatea solului.

SISTEME DE IRIGARE PRIN ASPERSIE

Sisteme de irigare prin aspersie

Sistemele de irigatie prin aspersie sunt adeseori asemanate cu o ploaie artificiala, fiind ideale pentru gradinile cu flori, cat si pentru gazon. De asemenea, sistemele de irigatie prin aspersie sunt economice.

Avantaje:

  • Apa este distribuita uniform;
  • Consuma mai putina apa decat udatul cu furtunul;
  • Costuri reduse;
  • Ideale pentru gradinile mari

E timpul sa automatizezi procesul

Expertii Edelweiss Gardens sunt pregatiti sa iti monteze un sistem automat de irigatii. Contacteaza-ne!

SUS